top of page
respect.png

VISIE

De allereerste betrachting van K. Deurne O.B. is op een gezonde, doordachte maar toch ambitieuze manier aan recreatiesport te doen. De tweede betrachting is jeugdvoetballers opleiden en dit in de breedste zin van het woord. Zo moeten zij zich als individuen kunnen ontwikkelen in de voetbalsport en dat in een kindvriendelijke omgeving en op een pedagogisch verantwoorde manier. Het einddoel van dit opleidingsproces is dat spelers de kans krijgen om door te stromen naar een van onze seniorenploegen of het 1ste elftal.

Om de kwaliteit van onze jeugdploegen zo hoog mogelijk te houden, wil K. Deurne O.B. uitgroeien tot een club met een jeugdwerking, die gemotiveerde en getalenteerde jeugdspelers uit de regio aantrekt. Naast deze ambitieuze doelstelling heeft de club ook een sociaal- maatschappelijke functie op zich genomen, die erin bestaat een actieve recreatie te bezorgen aan de aangesloten leden op een laagdrempelige manier. Fair-play en een positieve en respectvolle houding t.o.v. ploeggenoten, trainers, begeleiders, tegenstanders en scheidsrechters vinden wij een belangrijke attitude van zowel spelers, clubmedewerkers als ouders. 

groeps.jpg
sport.jpg

Alle aangesloten spelers krijgen de kans om trainingen te volgen en wedstrijden te spelen. Iedere jeugdspeler die komt trainen krijgt minstens 50% speelgelegenheid over gans het seizoen, ook diegene die het wat moeilijker hebben qua spelniveau. De jeugdafdeling, die de hoeksteen is van onze club, zal dan ook alle spelers volgens hun talenten en mogelijkheden vormen en begeleiden, zodat zij het maximum uit hun voetbaltalenten kunnen halen, plezier beleven aan de beoefening van de voetbalsport en zich ook als mens positief kunnen ontwikkelen. 

Het is minstens even belangrijk dat de ouders en familie zich thuis voelen in de club. Ouders dienen zich in ieder geval betrokken te voelen en moeten ook een vertrouwen krijgen en hebben tegenover de club. Het is dan ook een betrachting van K. Deurne O.B. om van alle betrokkenen één grote familie te maken zodat spelers en ouders met plezier naar onze club afzakken voor zowel trainingen, wedstrijden als voor andere activiteiten.

res.jpg
bottom of page