top of page

ACCOMMODATIE

K. Deurne O.B. speelt sinds 2017 in de sportkamer in het Park Groot Schijn. Deze sportkamer wordt gedeeld met nog een andere voetbalclub en twee korfbalclubs. Het heeft 70 jaar geduurd vooraleer we als club een eigen accommodatie hebben.

 

Het sportgebouw ligt verhoogd tussen de vier velden. Onderaan, ingewerkt in een talud en verdeeld over de 2 blokken, zijn er zestien kleedkamers voor de spelers, vier kleedkamers voor de scheidsrechters en technische lokalen. 
Boven blok B ligt onze cafetaria met zicht op de vier velden. In het midden is er doorsteek zodat het gebouw en de velden steeds gemakkelijk langs beide zijden toegankelijk zijn. De twee ‘helften’, blok A en B, die daardoor gecreëerd worden, zijn een spiegeling van elkaar wat zorgt voor symmetrie. Er is veel glas aanwezig op de eerste verdieping zodat vanuit onze kantine een mooi zicht ontstaat op de wedstrijden en trainingen. De helling van de eerste verdieping naar de sportvelden doet aan de beide kanten van het gebouw dienst als tribune. Overdag kunnen scholen gebruik maken van de sportvelden en kleedkamers.

Het gebouw is integraal toegankelijk en voorzien van een lift en een toegangshelling. Onze kantine is afzonderlijk bereikbaar. Bovendien kan ze met onze buren onderling gekoppeld worden zodat ze als één grote ruimte gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld een groot evenement. Onze kantine kan ook afgehuurd worden. Voor meer info klik hier.

Park-Groot-Schijn-1381-1.jpg
bottom of page